Städfirma i Huddinge

Välkommen till Eldanas Städ!

Skulle du behöva professionell hjälp från en städfirma?

Vi är ett nystartat företag och har som mål att förmedla städtjänster över hela stockholm. Vi erbjuder våra tjänster till ett bra pris samt schyssta vilkor för våra anställda. Vi strävar alltid för att uppnå 100% kundnöjdhet och har ett klimat-tänk genom att endast använda miljömärkta produkter.

Städfirman med kundfokus

Letar du efter en städfirma som alltid sätter kundens önskningar i första rummet? Då ska du absolut kontakta oss på Eldanas Städ! Vi är mycket stolta över det arbete vi utför och ser alltid till att du som anlitar oss blir nöjd. Alla former av uppdrag är intressanta för oss, oavsett om det handlar om små eller stora åtaganden eller om det handlar om städning åt företag eller privatpersoner.

Abonnera på oss

Känner du till begreppet abonnemangsstäd? Det här innebär att du kan anlita oss regelbundet, som passar dig, där vi självklart anpassar oss till de tider och dagar som passar dig bäst. Det här ger dig som kund flexibilitet. Kontakta oss så diskuterar vi igenom era behov för att hitta en lösning som passar. Nedan följer en kort beskrivning av några av de former av städuppdrag som vi utför.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Eldanas Städ lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Städfirma i Huddinge

Kontorsstäd

Kontorstädning

Vi erbjuder alla våra företagskunder 20% rabatt första två månaderna. Få offert redan idag och spara tusentals kronor varje månad. Vi special-anpassar våra tjänster för att passa erat behov. För att veta mer om våra företagsabonnemang, besök gärna våra facebooksida eller slå oss en signal. Tjänster: fönsterputsning, torka av och damma alla utrymmen, dammsugning av golv och mattor, moppning av golv, puts av speglar, byte av engångsartiklar & tömning av papperskorgar.

Våra tjänster

Kontorsstäd - Eldanas Städ

Kontorsstäd

Flyttstäd - Eldanas Städ

Flyttstäd

Lokalstäd - Eldanas Städ

Lokalstäd

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Flyttstäd

Flyttstäd

Våra 10 första kunder får 10% rabatt på hela offerten. Vi vill erbjuda alla en chans att kunna flytta utan att städstressa. Ring redan idag och ta del av vårt super duktiga team som kommer underlätta för er. Tjänster: fönsterputsning, torka av och damma i alla skåp och lådor, grundlig rengörning av kök och vitvaror, dammsuga och moppa golv, grundlig rengörning av badrum och avlopp & vi erbjuder även bortforsling av gamla möbler och saker. Kontakta vår städfirma redan idag!

Kvadratmeter & Priser efter rutavdrag
0-50 kvm – Från 1500kr
51 – 80 kvm – Från 2200kr
81 – 110 kvm – Från 2550kr
111 – 140 kvm – Från 3000kr
140> kvm – Offert

Städning per timme:
från 150kr/h